Home > Class Not > Class Not Registered Error In Qc 10.0

Class Not Registered Error In Qc 10.0

By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. End of content United StatesHewlett Packard Enterprise International CorporateCorporateAccessibilityCareersContact UsCorporate ResponsibilityEventsHewlett Packard LabsInvestor RelationsLeadershipNewsroomSitemapPartnersPartnersFind a PartnerPartner I've set the name of PC2 as Planned Host Name, and press "Run". Thanks Chetan Comment People who like this Close Like · 0 · Add comment · Share 10 |600 characters needed characters left characters exceeded ▼ Viewable by all users Viewable by Solved! navigate here

Quick Test Professional remote Agent is running. Does anyone know a solution? Comment People who like this Close Like · 0 · Add comment · Share 10 |600 characters needed characters left characters exceeded ▼ Viewable by all users Viewable by moderators Viewable Example: "C:\Program Files\Mercury Interactive\QuickTest Professional\bin\" 2. https://community.hpe.com/t5/Quality-Center-ALM-Practitioners/quot-Class-not-registered-quot-error-in-QC/td-p/5236543

It may be QTP or UFT if you use them.http://update.external.hp.com/qualitycenter/alm115/WhatsNew_Addins_Movies/index.html?StartTabIndex=1I hope this helps.John Scarpino, D.Sc.Keep finding bugs! 0 Kudos Reply kmakarand Frequent Advisor Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to If anybody came across this error and found a solution for it then please reply soon. As soon you hit enter on the ALM url the error pops up. I appreciate your help. 0 Kudos Reply All Forum Topics Previous Topic Next Topic 4 REPLIES Henry Floyd Honored Contributor [Founder] Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed

Blog Archive ► 2013 (1) ► January (1) ► 2012 (9) ► July (1) ► May (1) ► April (1) ► March (2) ► February (3) ► January (1) ▼ 2011 Example: "C:\Program Files\Mercury Interactive\QuickTest Professional\bin\AQTRmtAgent.exe" -regserver Note:Substitute the path above with the correct path for your specific installation of QuickTest Professional.You should now be able to run QuickTest Professional tests from QTP Tutorials 28 May 2013 at 10:12 Post a Comment Newer Post Older Post Home Subscribe to: Post Comments (Atom) Followers Follow by Email Popular Posts Quality Center OTA: List all One problem I was having was trying to execute tests remotely; I kept getting the "Class Not Registered" error in Quality Center.

Stuff we like Orasi Software Perfecto Mobile Follow Follow this Question Answers Answers and Comments 2 People are following this question. If you would like to connect to me on linked in, please view my profile and let me know you're connecting because of the blog (i.e not a completely random stranger!): Treeview for Quality Center Test Plan Using OTA & OTA Code Examples I've uploaded a spreasheet containing examples of how to interact with the Quality Center OTA Test Plan and Test https://community.hpe.com/t5/Quality-Center-ALM-Practitioners/Service-Test-Class-Not-Registered-Error/td-p/6200761 Find Reply razluv Junior Member Posts: 3 Threads: 2 Joined: May 2008 Reputation: 0 #3 05-02-2008, 08:18 PM We tried uninstalling and reinstalling but it still keeps on saying the same

It will help us to better help you. Find Reply « Next Oldest | Next Newest » Possibly Related Threads... Then I press "Run" in Automatic Runner window. Why do you have ALM 11 adins on PC 2 & trying to execute a test from QC 10 in PC 1? --------------------Rajkumar Post Extras: krakoviak Newbie Reged:

Below is the link to the add's... http://eyeontesting.com/questions/4017/getting-class-not-registered-when-trying-launch-fr-1.html When I run an automated QTP tests from the QC Test Lab, I get an error. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. End of content United StatesHewlett Packard Enterprise International CorporateCorporateAccessibilityCareersContact UsCorporate ResponsibilityEventsHewlett Packard LabsInvestor RelationsLeadershipNewsroomSitemapPartnersPartnersFind a PartnerPartner QTP Addin for ALM 11 --------------------Rajkumar Post Extras: krakoviak Newbie Reged: 09/09/09 Posts: 16 Re: "Class not registered" error [Re: Rajkumar_Rajangam] #689208 - 10/20/11 03:45

When I click on the Run button I get a red message box that says “Class not Registered bubblehead712 People who like this Close Like · 1 · Add comment Comment check over here Hit Okay to the error and nothing then happens. Go to Solution. EnterpriseSocial Q&A Anonymous Sign in Create Ask a question Explore Topics Questions Users Badges The online community for software testing & quality assurance professionals Enter your search terms

I try to run a test from Test Set module on PC1's QC10. EnterpriseSocial Q&A Anonymous Sign in Create Ask a question Explore Topics Questions Users Badges Ask a question Topics Questions Users Badges Sign in Home / Question by FanDabiDozi · Mar 28, PC2 is the one I want my tests to run on.Where is ALM 11? his comment is here Post Extras: krakoviak Newbie Reged: 09/09/09 Posts: 16 Re: "Class not registered" error [Re: krakoviak] #689449 - 10/24/11 02:34 AM Edit Reply Quote

And it seems like ALM isn't even trying to connect to the remote PC, as far as I understand.I've installed the add-ins (Connectivity etc.) on the host where QTP is installed. Reregister the remote agent. Skip to ContentSkip to FooterSolutions Transform to a Hybrid Infrastructure Protect Your Digital Enterprise Empower the Data-Driven Organization Enable Workplace Productivity Cloud Security Big Data Mobility Infrastructure Internet of Things Small

Check this help section to to know more.

I thought they were.Well, it seems like uninstalling them may solve the problem. Comment Ditch Brodie People who like this Close Like · 1 · Add comment · Show 1 · Share 10 |600 characters needed characters left characters exceeded ▼ Viewable by all The QC version we have is 8.2 and the QTP version is 9.2. I tried reregistering Remote Agent, it didn't help.

Is there a way to do it without making things even worse? By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation. End of content United StatesHewlett Packard Enterprise International CorporateCorporateAccessibilityCareersContact UsCorporate ResponsibilityEventsHewlett Packard LabsInvestor RelationsLeadershipNewsroomSitemapPartnersPartnersFind a PartnerPartner Please ensure that you put your code between [code] tags for better formatting. http://trinitylabsupply.com/class-not/class-not-registered-xp.html There may some additional settings needed.Refer the below sections in QTP Install guide.Modifying DCOM Permissions Manually to Enable RemoteQuickTest ExecutionModifying User Account Control Settings to Connect withQuality Center (Windows Vista, Windows

Tags: AQTRmtAgent.exe View All (1) 0 Kudos The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of Hewlett Packard Enterprise. Go to Start -> Run, and type in the path where the QuickTest Professional remote agent is installed. ALM Client Side2. Linear ModeThreaded Mode

Reinstall with admin rights as the above link illustrates should allow for successful opening of your ALM server with the ALM Explorer application without that particular error message. Showing results for  Search instead for  Do you mean  Menu Categories Solutions IT Transformation Internet of Things Topics Big Data Cloud Security Infrastructure Strategy and Technology Products Cloud Integrated Systems Networking Once the add-in was installed in both places (you can get this from the QC Help Menu and clicking through to the add-ins page) this error was resolved.....took me a while EnterpriseSocial Q&A Anonymous Sign in Create Ask a question Explore Topics Questions Users Badges Ask a question Topics Questions Users Badges Sign in Home / Question by Ditch Brodie · Jan

Stuff we like Orasi Software Perfecto Mobile Follow Follow this Question Answers Answers and Comments No one has followed this question yet. Login Register Login Username: Password: Lost Password? The error is “Class Not Registered” and it comes up immediately after I click on the RUN button. Powered by Blogger.

Moderator: Rich W., AJ, jgottlieb Print Topic Forum Permissions You cannot start new topics You cannot reply to topics HTML is disabled UBBCode is enabled Rating: Topic Screen shot is attached for your reference.Please help me to resolve this issue. If the registry"CacheFolder"in registry folder[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mercury Interactive\OTA]not there then when you run the IE and login page as an admin the HPQC will write to the registry "CacheFolder" this string key:"C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\TD_80"So when Gary Captain Mercury Petri Sean goon People who like this Close Like · 4 · Add comment · Show 1 Comment 10 |600 characters needed characters left characters exceeded ▼ Viewable

Remember me Important News: UFT Certification has changed! (August 2016) HP QTP (UFT) Forums › HP UFT (earlier known as QTP) › UFT / QTP Others « Previous 1 ... 28 Post Extras: Rajkumar_Rajangam Veteran Reged: 10/22/10 Posts: 3136 Loc: Norway Re: "Class not registered" error [Re: krakoviak] #689211 - 10/20/11 04:06 AM Edit Reply