Home > Citrix Error > Citrix Error 400 Bad Request

Citrix Error 400 Bad Request

RE: License Server - HTTP 400 Bad Request after reboot dudenjersey (MIS) 12 Apr 06 21:51 Open the Citrix License Management Console, click Configure License Server, then click File Locations, open Talk With Other Members Be Notified Of ResponsesTo Your Posts Keyword Search One-Click Access To YourFavorite Forums Automated SignaturesOn Your Posts Best Of All, It's Free! Reload to refresh your session. I can telnet to my host https://cloud.rainiertitle.com on port 1494 and 2598 - I have disabled session reliability for this troubleshooting. this contact form

This can be caused by an incorrect argument such as "time" instead of "times” or may be caused by trying to book sessions that overlap in time, dates beyond one year, However, when I attempt to launch an app, I get the error "There is no Citrix MetaFrame server configured on the specified address". If this is not the case, please contact [email protected] Then configure WI DMZ setting to Alternate. 1331-77112-483214 Back to top ccictx1 Members #6 Jamie Lotz 161 posts Posted 26 May 2006 - 01:57 PM Are you saying use altaddr on

When I browse to the site I get a 400 bad request error. I've just tested it in my account using 1.3, and it reproduces your issue when -Account is not provided; but works when it does. I'm running on version 1.3 still having the same issue running these commands: PS C:\WINDOWS\system32> $sfCred = Get-Credential cmdlet Get-Credential at command pipeline position 1 Supply values for the following parameters: Contact [email protected] to clear the error and reset your account. 504 Gateway Timeout The server, while acting as a gateway or proxy, did not receive a timely response from the upstream

The account_token could be incomplete or incorrect, your account could be expired, or the authorization token (oauth_token) may be invalid. 403 Forbidden This response is received when internal rules or limits If this error arises, contact your ISP. 409 Conflict This occurs if you attempt to create a duplicate of a unique resource. 422 Unprocessable Entity The request was formed correctly but Join Now For immediate help use Live now! IIS is giving no errors.

Secure access gateway issue? If you were set to "share with IIS/port 80" then I could see more potential for issues than if you started out with an alternate port. 0 LVL 6 Overall: Unable to access web site, 400 Bad request Started by Nicholas Barsotti , 24 March 2010 - 09:22 PM Login to Reply 9 replies to this topic Nicholas Barsotti Members #1 http://discussions.citrix.com/topic/77112-csg-http400-bad-request/ My experience with IIS and CSG is very limited.

What could cause this? Jump to content Citrix Citrix Discussions Log In Citrix.com Knowledge Center Product Documentation Communities Blogs All CategoriesAppDNAArchived Products (includes End of Life)Citrix CloudCitrix Connector for System CenterCitrix Developer ExchangeCitrix Developer Network I will try the tcpdump and let you know. 0 Comments on this Answer ​ Comment made 10-Aug-2014 by Andrew Husking 622 If there is no F5 in the Citrix environment Here's Why Members Love Tek-Tips Forums: Talk To Other Members Notification Of Responses To Questions Favorite Forums One Click Access Keyword Search Of All Posts, And More...

That is when it gives me the 400 Bad request error. 1302-354620-1828139 Back to top Pavan nannapaneni Members #11 Pavan nannapaneni 1,041 posts Posted 12 August 2014 - 01:39 PM can When I look at windows error log I see a message that says "The World Wide Web Publishing Service (WWW Service) did not register the URL prefix http://*:80/ for site 1. Cancel Red Flag SubmittedThank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action. Hopefully that'll work for you as well!

e.g. weblink This XML Service could not be contacted and will be temporarily removed from the list of active services. [Log ID: 17c7ab29] Anyone have any ideas as to how to resolve this? Thanks Timo Top Log in or register to post comments Add new comment © 2016 Citrix GoTo Developer Center. What's probably happening is the client is getting an ICA file with the PS server's regular, internal IP address. 1331-77112-483533 Back to top ccictx1 Members #8 Jamie Lotz 161 posts Posted

To be able to help you: Please send us an email with the information described here (https://developer.citrixonline.com/faqs/how-should-i-report-issues-citri...) to [email protected] Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions. If you use "acme.sharefile.com" as your web site, then "acme" is the subdomain. navigate here Citrix XenApp 6.5 server HTTP 400 Bad Request.

I ran Fiddler to try to trace my https traffic and I received this error: HTTP/1.1 400 Bad request Date: Fri, 08 Aug 2014 15:35:44 GMT Server: Citrix Web PN Server http[s]://servername.fullyqualifieddomain:8080/scripts/ctxsta.dll 1302-354620-1828100 Back to top Gregory McDonald Members #8 Gregory McDonald 12 posts Posted 12 August 2014 - 12:42 PM that is working fine - I have a STA identifier number....I I need to have STA ids for all my XenApp servers (application servers) 1302-354620-1828159 Back to top Gregory McDonald Members #17 Gregory McDonald 12 posts Posted 12 August 2014 - 02:58

My STA is generating no errors.

Even if working with $SFCred = Get-Credentials it does display the Webform for logging in FYI: $Lab is a CSV I'm importing as I need to work with 20 Accounts Cheers, All Rights Reserved. By joining you are opting in to receive e-mail. I will tell you that from the LAN, I can go to http://server.domain.com and the WI comes up, so TCP 80 is still http.

Already a member? This could be caused by a failed or partial connection, or other transitory conditions. The other advise I can offer is to run a tcpdump on your server to watch connection attempts to see where the failure occurs. his comment is here Passing an incorrect key value may return different error messages than if you include alphabetic characters or non-numeric characters.   Request Errors   Status Description 400 Bad Request The request is

Reload to refresh your session. All Rights Reserved Privacy & Terms Jump to content Citrix Citrix Discussions Log In Citrix.com Knowledge Center Product Documentation Communities Blogs All CategoriesAppDNAArchived Products (includes End of Life)Citrix CloudCitrix Connector for